malzeme
500gr spagetti (makarna)
500gr yogurt
250gr kiyma
1 bas sogan
1 bas sarimsak
1 demet maydanoz-nane
1 buyuk taze kirmizi biber
salca 1 kasik
sivi yag
karabiber tuz
YAPILISIBir tencerede makarnalari haslamak icin bi litre su kaynatin
bi taraftanda ince ince sogani sarimsagin yarisini kirmizi biberi kiyma iki kasik aycicek yaginda oldurun tuz karabiber salca ilave edin soganlarin diriligi gecince indiriin
bir kabada yogurtu hazirlayin geri kalan sarimsaklari maydanoz ve nane yi ince ince kiyin
haslanmis makarnalari indirsin servis tabaklarina koyup uzerine garnitur olarak oncelikle kiymalari sonra yogurdu gezdirin afiyet olsun
puf noktasi makarna yapismamais icin kaynatiginiz suya bi kasik aycicek yagi ilave edin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder